Воркшоп “Коеволюція “Бізнес-Університет”: нові реалії – нові практики” (15.09.2023 р., онлайн/офлайн)

15 вересня 2023 р., команда Національного Еразмус+ офісу доєдналася до воркшопу “Коеволюція “Бізнес-Університет”: нові реалії – нові практики”. Захід був організований у рамках проєктів Erasmus+ KA2, таких як “Спільна мультидисциплінарна програма підприємницької підготовки в галузі штучного інтелекту для Індустрії 5.0” (JoInME), “Академічна протидія гібридним загрозам” (WARN) і “Розкриття трансформаційного потенціалу українських університетів щодо кліматично нейтральних та стійких міст” (UniCities).

Під час воркшопу були продемонстровані практики для ефективного навчання протидії гібридним загрозам (за проєктом WARN) та для інноваційного підприємництва в областімництва в області штучного інтелекту для промисловості 5.0 за проєктом JoInME)  у відповідь на  драматичну зміну безпекової ситуації, спричинену непередбачуваними викликами, такими як пандемії чи війни.

У захід взяло участь 79 представників академічної спільноти та бізнесу з Харкова, Києва, Запоріжжя, Черкас, Чернігова та тимчасово окупованого Донецька та Донецької області.

Під час воркшопу учасники проєкту з ХНУРЕ, зокрема доцентки каф. ШІ Марія ГОЛОВЯНКО та каф. ЕК Світлана ГРИШКО, продемонстрували переваги нових підходів до навчання в умовах нових реалій. Короткий тренінг, проведений  для викладацької аудиторії, продемонстрував кілька практичних прийомів, що виявило жвавий відгук колег.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, представила нові можливості програми Еразмус+ та важливість синергії проєктів та взаємодії команд для посилення впливу проєктів на різних рівнях, що наочно довели команди трьох проєктів, об’єднавших досвід, зусилля та результати у новітній методологічний фреймфорк.

Підготовлено з використанням матеріалів Харківського національного університету радіоелектроніки.

Попередня Участь у заході в межах проєкту Еразмус+ CBHE WARN (15.09.2023, ...